Tilbud

E-learning i Anerkendende Kommunikation inkl. LIVE foredrag

Original price was: 15.750,00 kr..Current price is: 12.750,00 kr..

 

TILBUD:

Spar 3.000 kr. ved at købe foredrag og videokurser sammen

 

Denne pakke er særligt udviklet til pædagogiske personalegrupper, eller alle “varme hænder”. Du får det bedste fra den gamle og den nye læringsverden: Et LIVE foredrag i Anerkendende Kommunikation, hvor jeg præsenterer redskaberne og vi diskuterer og reflekterer sammen over, hvordan de passer og kan bruges i jeres verden.

Efterfølgende har I adgang til 4 stk videokurser. I videokurserne uddyber jeg, hvordan redskaberne kan bruges i forskellige sammenhænge, alt efter emnet i det enkelte kursus. I arbejder med cases fra jeres dagligdag i de øvelser, der er inkluderet i kurserne. Kurserne er designet til, at I sidder sammen i personalegruppen og ser dem, så I kan tale og reflektere med hinanden undervejs.

Emnerne for de 4 kurser er: (der er links til uddybning af indholdet i BESKRIVELSE herunder):

  • Anerkendende Kommunikation i personalesamarbejdet
  • Den svære Forældresamtale
  • Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde
  • Anerkendelse eller Ros – en lille med vigtig forskel

OBS: Hvis foredraget skal afholdes mere end 50 km fra Nykøbing Sjælland, tillægges der kilometerpenge.

BETALING: Du kan betale med kreditkort eller via EAN nummer, som det passer dig bedst. Prisen er inkl. moms.

Se BESKRIVELSE herunder for yderligere information

Beskrivelse

 

E-learning i anerkendende kommunikation. Foredrag inkl. 4 videokurser

 

Denne særlige tilbudspakke med e-learning i Anerkendende Kommunikation indeholder et LIVE foredrag, som sætter forløbet i gang, og 4 stk videokurser, som støtter jer i at implementere de anerkendende redskaber i den daglige praksis.

Kurserne kommer hele vejen rundt i den pædagogiske kommunikations-palet: kommunikationen med kolleger, med forældre/pårørende og med børn/unge/brugere/borgere.

Her ser du emnerne for de 4 kurser (tryk på titlerne for at læse mere om det enkelte kursus):

 

Hvad er e-learning i Anerkendende Kommunikation?

Videokurserne er udviklet til, at I sidder sammen som personale gruppe og ser videoerne. Her underviser jeg i principperne og uddyber det, som I fik præsenteret i det indledende foredrag. I stopper videoen undervejs, når jeg forslår det – eller når I selv føler, det er det rigtige tidspunkt. Og taler med hinanden om de præsenterede tanker.

  • Hvad sætter de i gang i jer?
  • Hvordan passer det med jeres opfattelse af anerkendelse?
  • Hvordan kan I bruge det i jeres praksis?

Der er inkluderet 2-4 øvelser i hvert kursus, hvor I også stopper videoen og arbejder med en situation fra hverdagen. Først arbejder I individuelt med en selvvalgt case, derefter går I sammen i mindre grupper og deler jeres udbytte af øvelsen med hinanden. Til sidst deler grupperne med den store gruppe. Alt dette tilpasser I selvfølgelig efter jeres personalegruppes størrelse og sammensætning.

 

E-learning i Anerkendende Kommunikation inkl. LIVE-foredrag kombinerer det bedste fra den gamle og den nye læringsverden

I pakken med de 4 videokurser inkl. et LIVE foredrag kombinerer vi det bedste fra den “gamle” og den “nye” læringsverden. I foredragets traditionelle læringsrum kan vi snakke sammen og I kan stille spørgsmål til underviseren (mig). Fordelen ved det er selvfølgelig, at vi kan mærke hinanden og lære af hinandens refleksioner og erfaringer. Ulempen er, at denne type læringsrum er “slut, når det er slut” og ikke kan gentages. Så hvis nogen er syg eller på anden måde fraværende, er det ikke muligt at drage dem ind i det stof, som resten af gruppen har været samlet om. Hertil kommer, at det både mht pris og praktik er en tungere læringsform.

Når vi kombinerer e-learning i Anerkendende Kommunikation i form af videokurserne med et LIVE foredrag, får du fordelene fra det traditionelle læringsrum i kombination med fordelene ved de nyere e-learning principper. Videokurserne er jeres til evig eje og kan gentages i det omfang og præcis på den måde, I finder det relevant. De er således altid ved hånden, når I har brug for det. Det kan være, når der kommer nye kolleger, når en kollega har været syg – eller bare hvis I synes, I kan bruge et brush-up.

Selv om det er e-learning, er kurserne er som nævnt udviklet til, at I som personalegruppe sidder sammen og ser dem og undervejs taler og reflekterer over indholdet, ligesom i et traditionelt kursus. På den måde kombinerer vi også det bedste fra den gamle og den nye læringsverden. Ingen sidder alene ved en skærm og skal tilegne sig noget. Men alle er i samspil med hinanden og får det samme input, samtidig med at e-learningens fordele i form af tilgængelighed, fleksibilitet og lavere pris er inkluderet.

Læs evt. mere om videokurserne HER

 

Sådan foregår det, hvis du er interesseret i at købe pakken

Når du køber pakken her i webshoppen, får du en mail fra mig med invitation til en telefonsamtale, hvor vi kan snakke om, hvornår jeg skal komme ud til jer og holde foredraget. Herefter sender jeg links til kurserne.

Hvis du har spørgsmål, kan vi selvfølgelig også tage snakken, inden du køber. Skriv på info@anerkendendekommunikation.dk eller ring til mig på 26 18 10 36, så finder vi ud af det.

Her i shoppen kan du betale med kreditkort eller via EAN nummer, som det passer dig bedst. Hvis du ikke bryder dig om at handle i webshops, kan vi også fixe ordren over telefon. Og du kan få tilsendt en helt almindelig “gammeldags” faktura. Alt er muligt 🙂