Handelsbetingelser og vilkår

Produktinformation:
På Anerkendende Kommunikation oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@anerkendendekommunikation.dk

Priser:
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:
En bindende aftale mellem Køber og EmpowerYou Shop er først indgået, når EmpowerYou Shop ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
Betaling på anerkendendekommunikation.dk foregår gennem betalingsgateway PensoPay. Du kan betale med VISA (inkl verified by VISA), Mastercard (inkl Mastercard secure code) samt Maestrocard. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart købet er gennemført og du får adgang til dine downloads – eller modtager PDF filen med yderligere oplysninger om den kursusplads, du har købt.

Reklamation:
Alle produkter, der sælges på anerkendendekommunikation.dk er enten digitale i form af videokurser med tilhørende PDF filer – eller kursuspladser på LIVE-kurser. Hvis du har problemer med download eller vil benytte din reklamationsret med digitale produkter, så skal du kontakte os på tlf. 26 18 10 36 eller via e-mail: info@anerkendendekommunikation.

Fortrydelsesret:
For kursuspladser på LIVE-kurser gælder det, at når kunden meddeler til info@anerkendendekommunikation.dk, at hun har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetales det modtagne beløb. Dette gælder ikke for digitale downloads så som videokurser med tilhørende øvelser på PDF. Der er ingen fortrydelsesret på digitale produkter, såfremt download er påbegyndt. Fortryder du dit køb inden download er påbegyndt, så kan du annullere din bestilling ved at kontakte shoppen på: tlf. 26 18 10 36 eller via e-mail: infor@anerkendendekommunikation.dk.

Forbehold for ændringer:
Anerkendende Kommunikation forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation