Om dette website

Dette website www.anerkendendekommunikation.dk er efterfølgeren til det tidligere www.qcom.dk. Firmaet og domænet har skiftet navn oktober 2018.

Men ydelserne og kvinden bag – samt passionen for at finjustere og opgradere den kommunikation, vi mennesker har med hinanden – er stadig den samme.

Websitet er blevet til i samarbejde mellem undertegnede og Joyann Nielsen fra fengshuiwebdesign.dk. TAK til Joyann for en dejligt samarbejde.

Ønsket om at skifte både navn og udseende opstod i forbindelse med produktionen og udgivelsen af min kommende bog ANERKENDENDE KOMMUNIKATION – med empatien som vejviser, som udkommer på forlaget Frydenlund 11. jan. 2019.

Websitets layout er inspireret af forsiden til bogen. Dette kan grafiker  Caroline Asferg Madsen og redaktør Pernille Bjerrum fra forlaget Frydenlund tage en stor del af æren for.

Caroline har designet taleboblerne, som optræder i topbanneret og som logo rundt om på siden – og desuden på forsiden af min bog. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg må bruge dem som symbol for Anerkendende Kommunikation – med empatien som vejviser, så en stor TAK til Caroline og Pernille for det. Og i øvrigt for et superskønt samarbejde omkring bogen.

Jeg byder dig velkommen til anerkendendekommunikation.dk og håber, at det nye layout og indhold vil inspirere og informere på allerbedste vis.

De varmeste hilsner

 

Ianneia Meldgaard