Tilbud

Foredrag Anerkendende Kommunikation incl. 2 stk videokurser

Original price was: 12.750,00 kr..Current price is: 10.750,00 kr..

 

TILBUD:

Spar 2.000 kr. ved at købe foredrag og videokurser sammen

 

Denne pakke er særligt udviklet til pædagogiske personalegrupper, eller alle “varme hænder”. Du får det bedste fra den gamle og den nye læringsverden: Et LIVE foredrag i Anerkendende Kommunikation, hvor jeg præsenterer redskaberne og vi diskuterer og reflekterer sammen over, hvordan de passer og kan bruges i jeres verden.

Efterfølgende har I adgang til 2 stk videokurser efter eget valg. I videokurserne uddyber jeg, hvordan redskaberne kan bruges i forskellige sammenhænge, alt efter hvilke 2 videokurser, du vælger. Undervejs arbejder I med redskaberne på cases fra jeres dagligdag, gennem de øvelser der er inkluderet i kurserne. Jeg anbefaler, at I ser videokurserne sammen i personalegruppen, så I kan tale og reflektere sammen undervejs.

Du kan vælge mellem disse 4 kurser (der er links til uddybing af indholdet i BESKRIVELSE herunder):

  • Anerkendende Kommunikation i personalesamarbejdet
  • Den svære forældresamtale
  • Sig NEJ og sæt Grænser – på en anerkendende måde
  • Anerkendelse eller Ros – en lille med vigtig forskel

OBS: Hvis foredraget skal afholdes mere end 50 km fra Nykøbing Sjælland, tillægges der kilometerpenge.

BETALING: Du kan betale med kreditkort eller via EAN nummer, som det passer dig bedst. Prisen er inkl. moms.

Se BESKRIVELSE herunder for yderligere information

 

Beskrivelse

 

FOREDRAG ANERKENDENDE KOMMUNIKATION inkl. 2 stk VIDEOKURSER

 

Denne særlige tilbudspakke indeholder et LIVE foredrag Anerkendende Kommunikation samt 2 videokurser efter eget valg. Videokurserne støtter jer i at implementere redskaberne i Anerkendende Kommunikation i den daglige praksis.

Kurserne retter sig mod kommunikationen med kolleger, med forældre/pårørende eller med børn/unge/brugere/borgere. Du bestemmer selv, hvilke kurser, du ønsker inkluderet i pakken.

Du kan vælge mellem disse 4 kurser (tryk på titlerne for at læse mere om det enkelte kursus):

 

Hvad er et videokursus?

Videokurserne er udviklet til, at I sidder sammen som personale gruppe og ser videoerne. Her uddyber jeg det, som I fik præsenteret i foredraget. I stopper videoen undervejs, når jeg forslår det – eller når I selv føler, det er det rigtige tidspunkt. Og taler med hinanden om de præsenterede tanker.

  • Hvad sætter de i gang i jer?
  • Hvordan passer det med jeres opfattelse af anerkendelse?
  • Hvordan kan I bruge det i jeres praksis?

Der er inkluderet 2-4 øvelser i hvert kursus, hvor I også stopper videoen og arbejder med en situation fra hverdagen. Først arbejder I individuelt med en selvvalgt case, derefter går I sammen i mindre grupper og deler jeres udbytte af øvelsen med hinanden. Til sidst deler grupperne med den store gruppe. Alt dette tilpasser I selvfølgelig efter jeres personalegruppes størrelse og sammensætning.

 

Foredrag i Anerkendende Kommunikation inkl. videokurser kombinerer den gamle og den nye læringsverden

I denne pakke med foredrag i Anerkendende Kommunikation inkl. videokurser kombinerer vi det bedste fra den “gamle” og den “nye” læringsverden. I foredragets traditionelle læringsrum kan vi snakke sammen og I kan stille spørgsmål til foredragsholderen (mig). Fordelen ved det er selvfølgelig, at vi kan mærke hinanden og lære af hinandens refleksioner og erfaringer. Ulempen er, at denne type læringsrum er “slut, når det er slut” og ikke kan gentages. Så hvis nogen er syg eller på anden måde fraværende, er det ikke muligt at drage dem ind i det stof, som resten af gruppen har været samlet om. Hertil kommer, at det både mht pris og praktik er en tungere læringsform.

Når vi kombinerer foredrag i Anerkendende Kommunikation med videokurserne, som I får til evig eje, får du fordelene fra det traditionelle læringsrum i kombination med fordelene ved de nyere e-learning principper. Videokurserne kan gentages i det omfang og præcis på den måde, I finder det relevant, og er således altid ved hånden, når I har brug for det. Det kan være, når der kommer nye kolleger, når en kollega har været syg – eller bare hvis I synes, I kan bruge et brush-up.

Selv om det er e-learning, er kurserne er som nævnt udviklet til, at I som personalegruppe sidder sammen og ser dem og undervejs taler og reflekterer over indholdet, ligesom i et traditionelt kursus. På den måde kombinerer vi også det bedste fra den gamle og den nye læringsverden. Ingen sidder alene ved en skærm og skal tilegne sig noget. Men alle er i samspil med hinanden og får det samme input, samtidig med at e-learningens fordele i form af tilgængelighed, fleksibilitet og lavere pris er inkluderet.

Læs evt. mere om videokurserne HER

 

Sådan foregår det, hvis du er interesseret i pakken: Foredrag i Anerkendende Kommunikation inkl. videokurser

Når du køber pakken her i webshoppen, får du en mail fra mig med invitation til en telefonsamtale, hvor vi kan snakke om, hvornår jeg skal komme ud til jer og holde foredraget og hvilke kurser, der vil være mest relevante for jer. Herefter sender jeg links til kurserne.

Hvis du har spørgsmål, kan vi selvfølgelig også tage snakken, inden du køber. Skriv på info@anerkendendekommunikation.dk eller ring til mig på 26 18 10 36, så finder vi ud af det.

Her i shoppen kan du betale med kreditkort eller via EAN nummer, som det passer dig bedst. Hvis du ikke bryder dig om at handle i webshops, kan vi også fixe ordren over telefon. Og du kan få tilsendt en helt almindelig “gammeldags” faktura. Alt er muligt 🙂