NYHED: Video-kurser

Disse video kurser i anerkendende kommunikation er udviklet til pædagogiske personalegrupper til brug på personalemøder og pædagogiske dage.  

Der er pt 4 forskellige kurser i anerkendende kommunikation i serien. Kurserne kan købes hver for sig og samlet. Når du køber flere kurser på en gang, får du rabat. Se mere i menuen i øverste højre hjørne under “Priser”.

 

Hvad er et video-kursus?

Det er kurser med undervisning/oplæg på video med tilhørende øvelser, som du og dine kolleger, din frivillig-gruppe, din mødregruppe, din med-forælder, med-bedsteforælder – eller en hvilken som helst sammenhæng du indgår i – kan tage sammen.

Videokurserne er et perfekt indspark til meningsfulde snakke til personalemøder, pædagogiske dage, gruppe-møder m.v.

Når I køber, får I kursusmaterialet – videoer og PDF filer med øvelser og slides – til download på egen computer, så I har det til evig eje.

 

Hvorfor købe et video-kursus?

Den store fordel ved videokurserne er, at de giver mulighed for at tage dem præcis når, hvor og hvordan det passer til dig og din gruppes behov. Og I kan tage dem frem igen og igen som I lyster, og repetere det, der godt kan tåle at blive gentaget.

Og hvis nogen fra gruppen har været fraværende, kan han eller hun altid se videoerne og lave øvelserne efterfølgende og på den måde opdatere sig ift hvad gruppen har været igennem.

Det betyder også, at når der kommer nye medlemmer i teamet eller gruppen, så kan de ligeledes når som helst blive opdateret på de pædagogiske tanker og metoder, som I andre er inspireret af.

Det giver altsammen en fleksibilitet, som ikke er mulig, når vi snakker “almindelige” kurser. Dertil kommer den fordel, at videokurser er betydeligt billigere end at invitere mig.

Så ved at vælge videokurser får I mulighed for at dykke ned i flere forskellige områder af den anerkendende kommunikation, selv om budgettet er stramt. Og selvom tiden er knap og hverdagen er presset. Prisen og fleksibiliteten sikrer, at det er muligt.

 

De video-kurser, der lige nu er under produktion er:

  • Den svære forældresamtale
  • Personalesamarbejde: De 3 principper i anerkendende kommunikation

Klik her og TILMELD DIG NYHEDSBREVET for at få direkte besked, når det næste video- kursus er klar.

 

Herunder finder du de 2 kurser, som allerede nu er færdige og til salg i shoppen.