Generelt om kurser

De kurser, jeg tilbyder, kommer i 3 forskellige former:

  1. Kurser for personalegrupper
  2. Åbne offentlige workshops
  3. Videokurser

Herunder kan du se lidt mere om de 3 forskellige kursustyper.

 

Kurser for personalegrupper

Når jeg afholder kurser for personalegrupper, foregår den endelige planlægning og fastsættelse af indhold altid i tæt samarbejde med de involverede parter. De konkrete kursusbeskrivelser, du finder herunder er nogle af de mest populære og efterspurgte, men kurserne kan sagtens tage andre drejninger, alt efter hvilke behov og problematikker der er på spil i den pågældende personalegruppe.

Praktisk: Hvis et kursus i at ændre de kommunikative mønstre i en personalegruppe virkelig skal gøre en forskel i dagligdagen, er det optimalt, at vi mødes 3-4 gange med ca. 1 måneds mellemrum.

Det kan være hele kursusdage á 6 timer eller fyraftensmøder á 3-4 timer. Mange vælger en model hvor vi skyder kurset i gang med en hel kursusdag og laver opfølgning på fyraftensmøder de efterfølgende 4-6 måneder.

Det vigtigste er dog, at det passer ind i jeres behov og ønsker, så vi vil altid aftale det konkrete forløb i hvert enkelt tilfælde.

Det er selvfølgelig også muligt at lave en enkeltstående kursusdag, hvis det er det, I foretrækker. Ligesom det er muligt at flere personalegrupper går sammen i et kursusforløb.

Kursussted: Som hovedregel kommer jeg ud til jeres arbejdsplads og afholder kursus, foredrag og coaching/konfliktløsning. Men vi kan selvfølgelig også aftale andre løsninger.

Kursusindhold: For at give dig et indblik i mulighederne, finder du herunder beskrivelsen af 3 af de mest populære kurser i Anerkendende Kommunikation. Men som nævnt ovenfor, så vil det konkrete indhold altid fastsættes i tæt samarbejde med dig og din personalegruppe.

De 3 principper i Anerkendende Kommunikation

Den svære samtale med forældre og pårørende

Løs konflikter med empati – skab win-win-win-win

 

Men allervigtigst er det jo, at det kursus, I bestiller, passer til jeres behov, så derfor:

Kontakt mig så vi kan tage en snak om, hvilken type kursus du og dine kolleger vil få mest ud af.

 

Åbne offentlige workshops

I forbindelse med udgivelsen af min bog Anerkendende Kommunikation – med empatien som vejviser i januar 2019, afholder jeg en række åbne workshops rundt om i landet i 2019.

Disse workshops afholdes sammen med Berit Mikkelsen, IVK-træner og ekspertlæser på bogen. Alle er velkomne på disse workshops, som du kan læse mere om her.

 

Videokurser

I starten af 2019 producerer jeg en række videokurser til personalegrupper, som sammen ønsker at dykke ned i forskellige aspekter af, hvordan vi bringer mere empati og anerkendelse ind i vores kommunikation.

Kurserne består af undervisningsvideoer og øvelser og er designet til at fungere i samspil med min bog Anerkendende Kommunikation – med empatien som vejviser. 

Læs mere om videokurserne her

 

Yderligere inspiration

På min blog kan du finde indlæg, der omhandler forskellige aspekter af anerkendende kommunikation.

Hvis du vil have “hele pakken”, der kommer rundt om stort set det hele, så er min bog Anerkendende Kommunikation – med empatien som vejviser det bedste bud. Den er primært skrevet til personalegrupper inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område, men alle mennesker vil kunne få et positivt udbytte af beskrivelsen af de 3 principper i anerkendende kommunikation og deres anvendelse i praksis, som er omdrejningspiunktet for bogen.